sâmbătă, 16 iulie 2011

unexpressed

Eu nu te vad ca pe o ramura de spini, atarnata de capul unui inger, esti un simplu gest necugetat...surprins in nevinovatie  si exprimat prin nobile cuvinte.. cuvinte reci si indiferente, aprinse de flacari libere si prost alcatuite estetic..
Curand si praful o sa plece, de pe grabitele carari ale unui oras ..in zi cu ploaie, zi cu soare, cu nervi intinsi ca 2 coarde de otel, luminate de becuri si lampi stinse din cauza intimitatii pe care o cere un sarut intr-un cuplu intins la umbra...Si ce intelege lumea prin sarut? Doua bucati de carne ce se dezmiarda intr-o noapte.. sau un infinit de spasme ce strabat trupul inocentelor fapturi. Din cate note muzicale sunt formate buzele si mai ales ce cantece redau intalnirea celor 2 perechi de forme semi-lunare?. Ele sunt atat de familiare dar se privesc ca 2 straine si se simt in ritm diferit de senzatii .
Filozofia buzelor este crunta si neinsemnata pentru tine si pentru ceilalti , si nici eu nu o apreciez foarte tare.. Prefer sa ii zambesc ironic "ei" si sa o conduc in confuz decat sa ii ofer ocazia sa imi priceapa cantecul ce-mi zace pe buze..
Privelisti din cafenele te readuc la viata si te despind de lucruri mai putin normale ce se astern pe chipul tau ca o ceata, trecut pasional si emotiile reintalnirii cu luna octombrie.
De ce-ti tremura obrazul la idei de toamna si de ce fugi si te ascunzi ca o frunza intr-un plop de linistea dramatica a linistii? Se vor pricepe toti la decodificarea sentimentului grosolan ce domina  doar in sentimentalisti si in inimi sensibile , condamnate la tacere si suferinta pura, dispretuind arficialul chiar si in sezoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu