vineri, 24 iunie 2011

Fapt.

Dialog printre jaluzele, priviri incete si personificate navalesc in scantei aprinse de limbaj vulgar sau clipit printre gene. Cu ce mana iti va frange firele de par asternute  pe fata , ce buze iti vor strapunge respiratia alergatoare peste chipurile senine, cate gemete de speranta se vor auzi din cuvintele tale mute si mai ales, de cati nervi dispui pentru o poveste Hollywood, presarata cu iubire, invelita in asternuturi vechi si pline de pasiuni... ce de culori ti se amesteca in ochi, farmece si vraji, pentru a seduce umila fiinta.
Cand iti vor cadea stropi de sange pe podea, veniti din inima, inchina un pahar de otrava sfarsitului de nebunie, datorat frumosului, datorat tristetii, datorat placerii de a te indragosti de lucruri sfinte, interzise si rau famate.
Lumea alba in care traiesti, prostita de spirite misele, zidite in ispite , pastrand un caracter curat, zdrobitor de curat.Ne-am vindecat de iubire, sau doar taceri ascunse se ivesc in saruturi dupa miezul noptii, cazute din cer, facute praf si aruncate in ochii mei... poeme multe au fost incuiate in gesturi indraznete , perverse si melancolice, trecut prezent in viitor, cantece din crini si fapte diverse.Verva pentru sentimente, elogii pentru visare, elogii meschine, dor nins peste capete de indragostiti, innebuniti de fizic, stersi prin saruturi aprinse, uitati prin paginile roase din jurnale, arsi pe rugul incantarii, plecati spre cai de amagire.. Cat de putina dragoste apare si cat de multi dispar inecati de neajunsa ei prezenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu