miercuri, 15 iunie 2011

Sistematic ?!

Sub punti de argint astepti uitari, catastrofale imbinari de lipsuri  si superbe zile zadarnice chemate sub pamant.
Cat de usor ti se sterg petalele de pe piept, iar fruntea ti se descompune in miresme rare, nebune de emotii si parfum, nimicite de nedumeriri stranse in jurul capului. Ce trecut pasional au ciresii crestati de dungile alb-luminoase, sparte in franturi alese si culese de noile asternuturi de huma. Ce aroma suspina incruntatul sinonim de toamna, ce privelisti isi ofera si ce singur isi freaca crengile-schelete de rasaritul soarelui. Cate dintre nopti au fost trecute la " momente de demult" si cate zile s-au transformat in apusuri inca de la primele ore? Care este diferenta dintre dragoste si iubire la nivel de arta...?
Frunzele se scurg de pe bratele copacilor si se imbata in roua ce zace moarta pe jos, amestecata cu tutun si cu pasi tarzii. Ce fals compliment  primesc fulgii de zapada care sunt cernuti de soare, ce falsa e iubirea din chipul tau , ce false sunt primaverile racoroase.
Cati de "te iubesc" ai auzit trecand in graba pe langa ureche? Ce false cuvinte, preferam sa le cante atunci cand nu puteau sa le pronunte in silabe.
Ma uit..nu-i nimeni, ce tragism obisnuit, frica fara oboseala si spirite carbonizate. Ma uit cum ninge , cade toamna , se inteleg lunile iar vremea va reveni din nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu