miercuri, 8 iunie 2011

Gata cu dragostea!

Mersul catre tine iti picura amintiri . acele amintiri pe care obisnuiesti sa le uiti, sentiment arhicunoscut, vaitat si plans cu lacrimi sfinte, dulci sau poate de multumire.
Vei uita ca m-ai cunoscut sau ca ti-am potolit disperarea cu prezente adiate de efectele iubirii, iubiri tarzii si fisurate de stropi stersi de sentimente topite la flacara candelei.. Inca iti mai atarna in par vesminte patate de inexistenta profunzimii din tine, panorame de idei si glazuri de ciocolata vesela dar prea comica pentru drame abia sosite de pe platourile de filmare, stari nesemnificative care au pastrat gustul teatrelor si filmelor bizare, cu actori mimi sau actori disparuti fara urma in timpul tau.
Biblice fapturi ingandurate si mintite prea des, ingeri imbatati de roua  pentru ca tu asa ai vrut!
De ce vorbim despre despartiri vitale? mortale? simple sau compuse? Poti sa iti iei adio de la un pahar cu vin, de la o inocenta supusa, de la sursa zilei, de la ochii neintelesi, buzele prea sarutate sau subiectele iubitei.
Ce scantei iti aprind focul? sau undele de iubire iti provoaca valuri? Prin atatea rataciri iti ineci focul cu ...bolta uda.
Gata cu sentimentalismele, pragul acesta va fi depasit. [Ce de raze tremurande zac intinse dupa soaptele de seara].

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu