duminică, 24 aprilie 2011

Ambitii la culori

..Din culorile curcubeului nu au mai ramas decat pete nedefinite de cerneala albastra. Calimara s-a rasturnat iar sangele stilourilor s-a aventurat peste curcubeu, desfigurandu-l. vapori de nori albastrii se scurg pe peretii cerului . Ademenesc senzatii neclare de sentiment obosit , alergand timpul in lungul si latul foii. Mi-a alunecat pixul din mana, a cazut si s-a spart ... s-a transformat in materie prima.. aleg in locul sau creionul, lemnul de artar imbibat cu parfum de liliac rosu ce ii strabate nodurile imperfecte din care este alcatuit. Pun mina pe foaie si un zgomot stupid imi zgarie timpanele. Mina si-a cantat muzica , violandu-mi urechile cu sunete barbare de "mina pe foaie".
Greselile repetate sunt cele mai perfecte pentru rolul de "drac" din capodopera mea desenata. Creatii se scurc incet ca si secundele unui ceas brazdat de vechime, lungind minutele si latind secundele.
Hei curcubeule, ai devenit o amintire. Etericul tau parfum revarsat din dungile concubine ametesc culorile si le indeamna la sinucidere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu