joi, 14 aprilie 2011

I feel You

Traim in lumi identice dar totusi diferite, ne diferentiaza tendinta de a visa, ne diferentiaza supradoza de dragoste pe care ne-o injectam zilnic, ne diferentiaza lumea din noi.
Diferenta se refera la febra sentimentala care ne chinuie sufletele, nu zic ca tu iubesti mai putin, si eu mai mult, dar esenta din iubirile noastre este atat de diferita[....] Iubirea ta este  blanda si luminoasa, inveseleste natura, aduna zambete si imparte bucurii. Iubesti atat de simplu si atat de complicat. Iti place sa te plimbi prin vant, sa iti infrunti fusta care vrea sa te dezbrace , sa iti certi parul ca nu iti sta aranjat, sa razi atunci cand un val de frunze uscate te inveleste ca intr-o aura..  Soarele este indubitabil mult mai  inferior zambetului tau care
se face invidiat de toate stralucirile si licaririle din Univers. Iubirea ta sufoca atmosfera cu bunatate, sinceritate si ... sentimente neintrecute. Iti descriu iubirea ca pe o muza a vietii mele, esti perfecta inchipuire, iluzia mortala, taina ascunsa, esti dragostea din cuvintele nespuse inca..
Imi va lua o viata sa iti descriu iubirea, atat de pura si frumoasa, dulce si eterna, miraculoasa si copilareasca..
In fiecare moment incepi sa iubesti din nou, pana si un ultimul  fulg din norii care candva au fost..iubesti zborul pasarilor maiastre, iubesti vazduhul secular care te incanta ori de cate ori il privesti, iubesti ultima frunza batuta de vant, iubesti apa cristalina din izvorul antic ce statea parasit, uitat de lume..numai tu puteai sa te indragostesti de el.. Iti venerez iubirea, clinchetul cuvintelor si armonioasa prezenta.
In schimb, spre deosebire de iubirea ta, a mea este tomnatica... greu descifrabila pentru timidele tale ganduri...
Nu vei adora niciodata iubirea mea, este atat de inestetica, atat de ruginita si atat de profunda, incat iti este frica sa privesti spre ea.
Descrierea iubirii mele o poti face numai tu, doar pe tine te iubesc in felul acesta, doar tie iti  pot impartasii adevaratele mele sentimente.. la fel ca si tine, iubesc pasarile, iubesc cerul, iubesc frunzele ce se lipesc de trotuar atunci cand suflul naturii le tortureaza, iubesc muzica traita prin tine, iubesc frumosul si perfectul.
Dar nici o alta iubire nu se compara cu iubirea pentru.... persoana ta, te iubesc in timp si spatiu- in fiecare secunda din timp, pe fiecare strada pe care trec, in fiecare mod imposibil si fara incetare de-a lungul timpului..

In sfarsit,  fac referire la aceleasi lumi pe care le traim, dar cu o alta conotatie... iubirea pura se alatura iubirii prafuite de timp.. Iubirea moderna se alatura iubirii demodate...Lumea ta se alatura lumii mele.. pentru a crea Universul.. - in care vom trai pana la ultima suflare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu